Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Vad bjuder dagen idag?

Av Annelie - 20 maj 2009 09:05

Ja, säg det. Just nu kör jag på så gott jag kan nere i tvättstugan. Gissa om jag önskar det skulle finnas två tvättmaskiner i stället för en, som det är nu.

Då skulle det gå dubbelt så fort. Men allra helst skulle jag vilja ha en tvättmaskin här uppe i lägenheten så jag slapp alla dessa trappor och konkandet på all tung tvätt upp och  ner.

Min äldsta guldklimp, 18 åringen, fick en ledig dag från skolan idag. Dom är färdig med så många kurser redan på skolan att denna dag blev helt fri. Ska se om jag lyckas övertala honom att hjälpa mig med balkongen sen idag. Skulle inte vara så dumt.

Sen skulle jag behöva införskaffa nät till balkongen så inte lilla Luna riskerar att trilla ner. Jag har rätt många meter ner till marken och vill absolut inte riskera hennes liv. Dessutom är det numera Lag  på att att man måste säkra sin balkong så att katterna inte kan trilla ner.

Det finns idag fina färdiga inhängnadsprodukter för ändamålet. Har kollat runt lite på nätet. Tyvärr kan det bli en bra slant man lägger ut. Men vad gör man inte för sin lilla gulleplutt. :) Trots allt en billig försäkring. Ett besök hos vetrinär kan bli betydligt kostsammare.


När det kommer till säkerhet så är jag nog väldigt petig. Visst händer det att man småslarvar lite mellan varven. Men jag tycker och vil föra över så mycket sunt förnuft och förståndstänkande som möjligt till mina söner.

Deras pappa är likadan, tack och lov!!! *L*

Jag blir många gånger förfärad när jag t ex ser  föräldrar strunta i att sätta fast sina barn enligt de föreskrifter som finns. Dom finns ju av en anledning. Eller när jag ser små barn sitta framåtvända, fastspända, i bilens färdriktning. Tycker alla borde vara såpass informerade om att barns huvuden väger så tungt och att deras nackar inte orkar med ens en liten krock, förrän dom kan skadas allvarligt.

Är man inte mer rädd om sitt barn än så???

Men vad värre är... alla som överhuvudtaget inte bältar sina små överhuvudtaget!!!

Tyvärr är just den synen alltför vanlig hos en viss typ av klientel.


Nä. var rädda om de liv ni skaffar till era hem, vare sig det är ett djur eller ett barn! Och vet ni med er att ni inte klarar att fylla dom kriterierna. Skaffa för guds skull inget litet liv som ni inte kan skydda och ta hand om på bästa möjliga sätt!


Nä, fy fasen... Bara att knata ner till tvättstugan då... Hej å hå!


;P

 
 
Berith

Berith

20 maj 2009 09:59

Det blir en hel del springande i trapporna för dig , förstår att du skulle vilja ha en maskin uppe i lägenheten =)
Jag har hängt ut tvätt i dag och hoppas att det skall vara uppehåll och det verkar ju ganska lovande =)
Ha en bra dag =)

Kramar , Berith

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Berith

Berith

20 maj 2009 18:08

Det löste sig till slut , men det var på vippen att jag ringde efter förstärkning =)

Ha en bra kväll, hälsa Mr B ,kramar Berith =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Fru K

20 maj 2009 20:04

Tack för sällskapet på den sköna promenaden. *L*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 8 februari 2010 08:09

Ja, vad annat kan man säga. Bara massa elände och sjukdom. Herr B´s pappa blir fort sämre i sin demens. I lördags belv han hastigt inlagd på en geriatrikavdelning för utredning. Skönt att det blir gjort så vi får svar på vad det är som händer rikti...

Av Annelie - 21 januari 2010 08:04

Den senaste tidens bristande närvaro här inne på bloggen är pga av att jag inte haft någon som helst lust att sätta mig vid datorn för att skriva. Vid datorn har jag dock suttit när jag varit inloggad på facebook. Inte hela tiden förståss, men lite...

Av Annelie - 10 december 2009 08:06

Har bott i min lägenhet sedan 1 December 2001. Trivs så himla bra här. Det är lägenheter som under slutet av -80 och början på -90 genomgick en rejäl renovering. Många av lägenheterna har slagits ihop och blivit större. Det finns dock inga större l...

Av Annelie - 9 december 2009 07:55

Fick detta mail av min mycket goa vän AW från östgötaskogarna. Var rätt kul så jag tänkte dela med mig. =))   ~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~ Kära Dagbok ,   Jag har precis fyllt 45, och min son (älskling!) gav mig en veck...

Av Annelie - 4 december 2009 13:23

Äntligen! Ja, jag säger bara ÄNTLIGEN ser det ut som om vi kommer oss ut till stugan i helgen! Så just nu har jag verkligen inte tid att sitta här och knappa på tangentbordet. Har iaf precis kommit hem efter en "lunchdate" med Fru K, Fru L, Fröke...

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du drömmar och mål du håller på att förverkliga?
 Ja
 Nej
 Nej, men skulle vilja

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards