Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Annelie - 6 maj 2009 13:00

Jag önskade att jag vore lika duktig och kreativ på att sy och göra fina tryck som min svägerska fröken H är.

Hon är fenomenal på att göra  shabby chic-sömnader av alla de slag.

Och är det nått jag verkligen tycker är fint, så är det just shabby chic-stilen!

Funderar på att be henne komma hit och hjälpa min nån dag...

Av Annelie - 6 maj 2009 09:28

Var ner och snurrade igång en tvättmaskin redan kl 7 i morse.

Jag han, och orkade heller inte med, att ta alla handukar och badlakan härom dagen. Vi har en stor fin gemensam tvättmaskin här i vårat bostadsrättshus. Men jag skulle verkligen önska att det fanns en till tvättmaskin. För är man många  i ett hushåll, så blir det en hel del tvätt. Med en till maskin skulle man kunna köra dubbelt så mycket, dubbelt så fort! Dessutom blir det mindre spring i trapporna. Jag bor längst upp i tvåvåningshuset och tvättstugan ligger i  källarplan. För min nacke och rygg att bära och kånka upp och ner på all tvätt ibland flera gånger i veckan, är ingen höjdare.

Men jag brukar försöka tänka positivt. Trapporna håller mig kanske någorlunda i trimm. *L*


Idag har jag full pott på hundar. Min egen lillplutt Heron och Argos den mäktige och lilla prinsessan Cilla.

Eftersom det regnar idag blir det kanske inte den längsta promenaden för oss idag. Det blir på sin höjd nått varv på samhället. Helst där det inte är så lerigt om ni förstår vad jag menar..


Min 18 åring kom hem från möstringen i Luleå igår eftermiddag. Allt hade gått bra. Ja, förutom att dom inte ville han honom då.

Dels har han en scolios i ryggen, som han har ärft efter både sin far och mig. Sen tyckte dom han hade för lågt BMI. Och det visste jag ju redan. Alla mina söner är som pinnar. Inte ett uns fett tycks fastna på deras kroppar. Eller.. ja.. Min yngsta är väl den som är "kraftigast" av dom. Och då är han väl den som egentligen är normalviktigt. Min mellersta son är den som haft mest besvär av att inte hans kropp tar upp fetter och näringsämnen. Så alla mina söner har fått äta den kost som min äldsta fått äta de senaste åren. Sen har min mellanson fått extra energi och näring via drycker och pulver tidigare. Han har fortfarande kvar önskekost på skolan bara för att han alltid ska äta ordentligt.


Jag har även hunnit med att borra och sätta upp mina sänglampor och en hylla ovanför. Tyvärr hittade jag ingen ledig förlängningssladd att koppla in mina sänglampor med. Men det löser sig med tiden. 

Nu är min rygg trött, och jag med. Att hålla en tung borr och sen hålla på att skruva i tröga skruvar i väggen tar på mina axlar och min rygg. Inte klokt egentligen. Måste på allvar fundera på att börja simma igen till hösten, då badhuset öppnar igen. Nu är det bara några veckor kvar innan dom stänger för sommaren. Jag har dessutom ingen baddräkt. Jag misstänker starkt att jag lyckades glömma den i Skärblacka på deras badhus, när jag var där med min vännina AW sist. Det var alltså påsken för ett år sen.


Nä, nu måste jag ner i tvättstugan igen. Och så börjar jag på att bli hungrig.

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du drömmar och mål du håller på att förverkliga?
 Ja
 Nej
 Nej, men skulle vilja

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards