Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Annelie - 24 februari 2009 14:25

Bäst att skriva lite om helgen innan jag glömmer...

Egentligen hände just inget speciellt utöver det vanliga. Herr B som var hos mig nästan hela förra veckan ( han var barnfri förutom så när som på sin 18 åring ). Givetvis var kom han hit till mig på fredagkväll med och stannade tills på lördagen. Då skulle han iväg och kolla på Hockey, SAIK, ihop med ett gäng andra "gubbar".

Tanken var väl att alla "gubbar" skulle ut på krogen efteråt. Men Herr B var tydligen inte på nått större festarhumör och hämtades frivilligt av fru K´s trevlige son unge herr K.

Fru K med son höll mig och mina söner sällskap under lördagskvällen. Vi kollade på melodifestivalen då Herr B anlände.

Det blev en som vanligt mycket trevlig kväll i bästa vänners sällskap!

På söndagen tog jag och Herr B en promenad i snöyran hem till Herr B´s pappa och styvmamma. Där blev vi kvar nästan hela eftermiddagen pimplandes kaffe och tryckte i oss go´fika! Mycket trevlig det med!


Satt och pratade mycket om Herr B´s pappas "stuga", som i mina ögon är mer ett hus... Känns bra att verkligen få både Herr B och hans pappa att förstå att jag verkligen kommar att måna om deras smultronställe.

Jag har vid ett tillfälle fått följa med och kolla in stället. Och jag kan lugnt påstå att jag definitivt kommer att trivas att tillbringa så mycket tid som möjligt där med min nya familj.


Var uppe i skogen med alla hundar idag. Vi blev ute över 1½ timme. Det var så underbart härligt skönt, solen sken, hundarna kunde rasa av sig och jag blev blöt i svett!!!

Argos som egentligen var hemma med matte och sin mänskliga lillebror, fick hänga med mig, Heron och Cilla. Som tack bjöd Argos matte på en god kopp värmande te! Smakade undrbart gott!

Sen att jag resten av dagen blev tokslut och inte gjort nått vettigt känns ovidkommande. Har ändå fått jobba på rätt bra med kroppen i skogen idag. Så jag är mer än nöjd!


Nu ska jag iväg till våran lokala ICA Extra och kolla in en eventuellt ny köksklocka. Annars finns det en på Åhlens som jag spanat på under ett par års tid. Men att åka in bara för den... Fast å ena sidan är det ju den jag helst vill ha!


Ser att det börjat blåsa upp där ute nu. Dessutom har det börjat snöa igen.

Lika bra att gå nu på en gång. Heron måste ändå ut i vilket fall. Sen blir det att börja med middagen!

Fru K´s hund Lillan, kommer hitskjutsandes av sin mormor och morfar vid 18 tiden. Då ska hon få hålla oss sällskap under några timmar. Fru K med son är i grannstaden på ärenden. Får se hur Heron reagerar nu när Lillan är i löpen. Han har inte reagerat hittills. Men det har Argos som visst blivit tokkär och mer eller mindre helt galen!

Skulle Heron visa sånna symtom får jag helt sonika stänga in honom hos mina söner. Men jag tror det kommer att bra.


Nu affären!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du drömmar och mål du håller på att förverkliga?
 Ja
 Nej
 Nej, men skulle vilja

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards