Alla inlägg den 2 juni 2009

Av Annelie - 2 juni 2009 13:04

Nu är jag så makalöst trött så det känns som någon dragit syret ur kroppen på mig och drämt till med en klubba i skallen.

Men än är inte mitt uppdrag över för denna dagen. Har några maskiner kvar att köra.

Har vart efter jag kommit upp med kläderna, hängt dom på galgar. Men nu är galgarna slut! Jag behöver ännu flera galgar! Massor!!!

Jag måste dessutom till affären. Sköljmedlet är slut. Plus att det är annat jag behöver handla med. Och det är inget som kan vänta tills i morgon... :/


Attans att min ork ska vara så klen!

Av Annelie - 2 juni 2009 08:48

Har tryckt igång dagens första tvättmaskin. Så nu snurrar det på för fullt där nere. Det är egentligen ingen smutsig tvätt jag kör. Jag ska bara skölja upp alltihopa som ska säljas på Boli´marknaden.

Känns mycket frächare att sälja nått man vet är igenomskölj och helrent.

Herr B kom i förra veckan med hela tre (!!!) säckar fulla med jättefina barnkläder. Syns dom är knappt använda! Själv har jag hittills fått ihop en och en halv säck. Men sen var jag och mina ungdomar nere i källaren i går eftermiddag och rensade ur stenhårt. En del saker till loppis, och en himla massa till soporna. Det är några kartonger kvar att gå igenom. Men det tar vi när dom kommer hem från skola i eftermiddag igen.

När sen det förrådet är klart så har inte mina söner nått mer att gå igenom. Då är dom helt klara. Då är det bara för mig att dyka in i förråd nr två!

Där finns en del grejer som jag gott och väl skulle kunna göra mig av med.


Egentligen är det så vansinnigt mycket som vi kommer att försöka kränga på loppisen, så jag undrar hur i hela friden vi ska kunna få plats med allt.

Jag har ett eget vädringsställ att hänga upp kläderna på. Ett annat ska jag få låna av Cillas matte. Men jag skulle behöva MINST 4 -5 ställ till!

Sen skulle vi behöva ett riktigt lååååångt bord. Eller flera mindre.

Blir det regn skulle vi dessutom behöva ett partytält. Ett stort ett förståss.

Om vi nu inte skulle bli av med ens hälften, så är jag sugen på att hyra lokalen nere i våran källare och öppna ett loppis där. Då skulle jag kunna ha öppet en eller två gånger i veckan. Bara tills jag blivit av med allt.

Får spåna vidare på det....


När nu har jag inte tid att sitta här längre. Dax för byte nere i tvättmaskin!

Presentation

Gästbok

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Har du drömmar och mål du håller på att förverkliga?
 Ja
 Nej
 Nej, men skulle vilja

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards